Kdaj na potovanju/počitnicah potrebujete razkužilo/dezinfekcijo

Če tudi niste obsedeni s čistočo, je popolnoma okej, da si želite, da je vaša okolica čista. To še posebej velja za področja, kjer je prisotna hrana in kjer skrbite za osebno higieno in kjer je vaš najbolj intimen prostor.

Ko pa se odpravimo na počitnice ali na potovanje pa nivo čistoče hitro pade, se spremeni in zato je pametno seboj imeti dezinfekcijsko sredstvo, da si boste olajšali vse skupaj. Sploh če potujete z otrokom, ki imajo ves čas nekaj v rokah in ustih.

1. Brisanje mize na letalu

Vsi bi radi verjeli, da vsak sedež in vsako mizico, preden pridemo mi, očistijo in dezinficirajo, kar pa seveda v praksi ne drži. Verjetno tudi enkrat mesečno ne očistijo sedežev globinsko, kaj šele konkretno dezinficirajo. Vse kar verjetno letalska družba v resnici naredi, ko odidemo iz letala je, to, da poberejo smeti in verjetno s sedeža pometejo na tla drobtine.

BabySept v potovalni velikosti (50ml) vam bo na tej točki prišel še kako prav. Poškropite naslon za roke, mizico pred vami in še kaj če imate občutek, da je potrebno. V nekaj sekundah se bo sredstvo posušilo, tako, da že lahko začnete s prigrizki!

2. Čiščenje najetega avtomobila

Prav tako kot letalske družbe, tudi najemodajalci avtomobilov verjetno ne opravijo vedno dezinfekcije, ko vam predajo avto v najem. A sami lahko za to naredite veliko – poškropite dele avta, s katerimi boste najbolj v stiku in počakate nekaj sekund, da se sredstvo posuši. Občutek bo takoj boljši!

3. Razkužite daljince od klime in televizije

Če boste počitnikovali v hotelu, stanovanju, vili ali apartmaju – boste verjetno najprej v roke prijeli daljinec za klimo. Tako kot so to naredili že vsi pred vami. In skoraj z gotovostjo bi si upala trditi, da v sklop čiščenja ne sodi tudi to, da se obrišejo daljinci. A brez drame – poškropite ga, naredite en krog po sobi in evo, dezinficiran in varen za uporabo. Ali za v usta vašega malčka, kar bo slej kot prej naredil. Prav tako ne gre zaupati daljincu od televizije

4. Straniščne školjke in prenosna stranišča

Čisto vsako stranišče na poti je primerno, da ga pred uporabo dezinficirate, ne glede na to katero prevozno sredstvo uporabljate. Prav tako pa so potrebni dezinfekcije vsi wc-ji, ki jih obiščete na poti. Če seveda niste med tistimi, ki se na straniščno školjko sploh ne vsedemo.

5. Prostor, kjer jeste

Predvsem so umazane mize na postajališčih, kjer so pred vami že jedli. Polne drobit in lepljivih stvari in jih je že ta pametno obrisati. In če jih že brišete, si boste naredili veliko uslugo, če jih hkrati že dezinficirate.

Zato, ker vemo, da nas veliko vzame seboj na počitnice in potovanje razkužila (v različnih oblikah), imamo 50ml BabySept, ki vas bo rešil v vseh teh in tudi ostalih situacijah, kjer boste naleteli na nečistoče in neprijetnosti.

Pa srečno, kjerkoli že ste in kjerkoli že boste!