Certifikat za čisto in varno “gibalnico”🤸‍♀

Dojenčki so najbolj ranljiva publika, ko je govora o bakterijah in virusih. In ravno zato morate vedno paziti v kakšnem okolju se otrok giblje, kakšne stvari daje v usta in s čim pride v stik. Vsekakor nismo zagovorniki sterilnega okolja, ampak je naš namen, zavedanje, kje vse so škodljive bakterije in dejstvo, da prenašanje le teh lahko preprečitev s preprostim in učinkovitim načinom kot je dezinfekcija. Prav tako s pomočjo ustreznega dezinfekcijskega sredstva lahko preprečite prenos virusov, ki so škodljivi tako za vas kot za vašega dojenčka.

Zato smo začeli s programom dezinfekcije igralnic, gibanic in vseh ostalih prostorov, kjer se odvijajo dejavnosti za dojenčke in otroke.

In z veseljem vam sporočamo, da je “gibalnica” Moj svet gibanja že pridobila certifikat za ustrezno dezinficiran prostor, ki je varen za vašega dojenčka in posledično za vas.

Ina nam je povedala, da je dolgo časa iskala dezinfekcijsko sredstvo, ki ne vsebuje klora in alkohola, saj se zaveda, da sta to dve snovi, ki sta zdravju škodljivi. Prav tako je želela sredstvo, ki ne pušča nobenih sledi in ga ni potrebno brisati. Njena največja želja je bila, da najde dezinfekcijsko sredstvo, ki je otrokom prijazno, prav tako, pa ne poškoduje površin (blazin), ki jih dezinficira. In tako se je naša pot združila.

Moj svet gibanja se ponaša z nalepko, da je prostor ustrezno (po protokolu) dezinficiran in tako varen za uporabo.

Prav tako pa si lahko pred vsakim obiskom in po njem z BabySept dezinfekcijskim sredstvom razkužijo roke vsi, ki bodo prišli k njej.

Ina, hvala, da ste nas spustila v svoj čarobni kotiček, kjer se dojenčki počutijo odlično. ❤

Več o tej čarobni gibalnici pa si poglejte na njihovi spletni strani https://mojsvetgibanja.si/

Ko boste naslednjič v v svoji najljubši gibalnici, igralnici ali telovadnici poglejte če le ta že ima certifikat in nalepko, da je prostor dezinficiran.

V kolikor pa ste vi lastnik ene teh, pa nam pišite na info@babysept.com.

telovadna za otroke, gibanje za otroke, telovadnica za otroke, babysept, moj svet gibanja