Zakaj imeti razkužilo doma?

Razkužila in dezinfekcijska sredstva so super v boju proti virusom in bakterijam, ki so prisotni povsod okoli nas. Razkužujemo lahko vse kar je potrebno dobro očistiti, zaščititi, razkužiti. Razkužujemo in dezinficiramo površine, pripomočke, dele telesa, v vseh okoljih in vseh situacijah. Pomembno je torej zavedanje, da so bakterije in virusi prisotni vse okoli nas in da lahko z zavedanjem veliko pripomoremo k temu, da jih (vsaj z našega okolja) odstranimo še preden nas napadejo.

Razkužila v vašem domu

Verjetno imate tudi vi doma enega ali več razkužil, ki pa so – ne boste verjeli škodljiv za človeka in okolje saj vsebujejo strupe, ki so nevarni za zdravje in okolje.
Poleg tega so razkužila, ki so prisotna na slovenskem trgu, neprijetna za uporabo saj največkrat pečejo, imajo neprijeten vonj in puščajo sledi.
Dejstvo pa je, da vsak dom potrebuje razkužilo, že zato, da se obvarujete pred virusi in bakterijam, ki letijo po zraku, ki pridejo iz vrtca in šole, iz nakupovalnega centra. Čisto premalo se namreč zavedamo, da lahko vrsto virusov in bakterij “pobijemo” a le če imamo dezinfekcijsko sredstvo (razkužilo), ki je učinkovito.

Razkužila pa imamo doma tudi zato, da razkužimo rane, odrgnine in ostale manjše poškodbe, ki jih je smiselno takoj očistiti, razkužiti, da ne pride do večje okužbe. In kaj lahko hujšega kot če otroku rano (zaradi katere že na ves glas joka) poškropiti z alkoholom? Baby Sept ne peče! In otroci ga obožujejo! 😉

rakužilo za rane, razkuževanje ran, razkužilo baby sept, baby sept razkužilo, dezinfekcija,

 

Zakaj imeti Baby Sept?

Baby Sept je edinstveno razkužilo pri nas, ki ga odlikuje 5 lastnosti, ki so okolju in človeku prijazne in sicer:

1. brez vonja
2. je prozorno
3. ne vsebuje alkohola in klora
4. ne peče ko pride v stik s kožo
5. ne pušča sledi

Baby Sept razkužilo se razgradi na vodo in kisik zato nima nobenih negativnih vplivov na okolje ob pravilni uporabi. Ključno pri uporabi je tudi dejstvo, da za seboj ne pušča vidnih sledi in so površine, ki jih dezinficiramo takoj uporabne, prav tako pripomočki, igrače in ostale površine, ki jih razkužimo z Baby Sept razkužilom.

Imate vprašanje? Pišite nam 👉 info@babysept.com